За останні пару днів компанія Xiaomi опублікувала велику кількість офіційної інформації з смартфона Xiaomi Mi 9, не розкриваючи інформацію про його ціну. Втім, це змінилося, і тепер кожен бажаючий може дізнатися вартість девайса, щоб приготуватися до його виходу, і дістати флагманський девайс.

Виконавчий директор компанії Xiaomi Лей Цзунь (Lei Jun) заявив, що Xiaomi Mi 9 буде значно дорожче, ніж був Xiaomi Mi 8 на момент виходу у минулому році. Втім, це не дивно, адже девайс отримає відмінну камеру, топовий процесор, а також підтримку 5G-мереж. Отже, ціни на флагман:

  • 6 ГБ оперативної і 64 ГБ флеш-пам'яті — 487 доларів (13200 грн.)
  • 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам'яті — 517 доларів (14000 грн.)
  • 8 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам'яті — 547 доларів (14900 грн.)
  • 8 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам'яті (прозора версія) — 739 доларів (20100 грн.)

Втім, це не така вже й велика ціна, як могло б здатися на перший погляд. Той же самий iPhone XS Max з початку продажів отримав цінник в 1200 доларів, що майже вдвічі дорожче топової версії флагмана від китайців.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, що преміальний смартфон Xiaomi Mi Mix 4 отримає дивовижні характеристики. Немає сумнівів, що начинка буде флагманської, але родзинкою девайсу стане його камера. Повідомляється, що вона буде висувною, але буде відрізнятися від вже існуючих аналогів. Втім, про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple представить нову версію ноутбука MacBook Pro 2019. Повідомляється, що він отримає 32 Гб оперативки, що дуже великий показник. Втім, для роботи з відеоредакторами цього досить.

Знай.uа писав, що в офіційному магазині Windows Store знову знайшли віруси. Тепер кожен бажаючий встановити програму собі на комп'ютер з магазину Microsoft може виявитися в пастці у хакерів.