Google вирішила провести експеримент в Chrome. У деяких користувачів змінився режим роботи мережних служб, з-за чого в неї перестали функціонувати розширення. Втім, компанія свідчить про те що робить, так що збої в роботі Chrome лише тимчасові. Проте, подібними речами повинні були займатися тестувальники, а незвичайні користувачі. деякі розширення потрібні користувачам для роботи, а альтернативи для деяких зовсім немає.

Найчастіше відмовляється запускатися блокувальники реклами, програми для Gmail Groove, HubSpot, Mailtrack і Yesware, VPN-сервіси. Ці проблеми стосуються тільки тих, кого Google вибрала як експериментаторів. Втім, Google незабаром додасть власного блокувальника реклами, які впорається з цим завданням не гірше додаткових розширень.

Незважаючи на ймовірне кількість користувачів, яких могла зачепити помилка, компанія не збирається відкочувати налаштування браузера, так як експеримент для неї дуже важливий. На щастя, проблему можна виправити самостійно.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що преміальний смартфон Xiaomi Mi Mix 4 отримає дивовижні характеристики. Немає сумнівів, що начинка буде флагманської, але родзинкою девайсу стане його камера. Повідомляється, що вона буде висувною, але буде відрізнятися від вже існуючих аналогів. Втім, про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple представить нову версію ноутбука MacBook Pro 2019. Повідомляється, що він отримає 32 Гб оперативки, що дуже великий показник. Втім, для роботи з відеоредакторами цього досить.

Знай.uа писав, що в офіційному магазині Windows Store знову знайшли віруси. Тепер кожен бажаючий встановити програму собі на комп'ютер з магазину Microsoft може виявитися в пастці у хакерів.