Google позбавиться від кнопки “Тому”, замінивши її на свайп " вліво з покажчика “Додому”. Звичайно ж, це торкнеться нової версії Android Q для смартфонів. Втім, це відмінний крок, але Apple в своїх фірмових iPhone навіть не впроваджувала таку функцію. Замість кнопки “тому”, в інтерфейсі є завжди кнопка на екрані. Втім, Google додумалася до цього тільки зараз.

Список недавно запущених більше не вийде змінити старий вид і відмовитися від жестів. Його виклик закріпився на свайпе вгору. Не факт, що ця система потрапляє в кінцеву версію ОС, але тестування вже ведеться. Втім, система жестів сподобається далеко не всім. Куди зручніше натиснути кнопку, ніж рухати всією рукою перед смартфоном.

В актуальному на сьогодні Android Pie використовується двухкнопочний управління. Багатофункціональна “Додому” підтримує жести, а “Тому” виконує єдину функцію. Альтернативні системи жестової навігації пропонують всі великі виробники, але Apple завжди навчилася обходитися без подібних функцій, які тільки навантажують систему.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше в Android Q знайшли інші особливості, від темної теми до власної імплементації самсунговского DeX. Хоча перша бета-версія ОС очікується в найближчі тижні, офіційний анонс відбудеться на Google I/O 2019. Чекати залишилося недовго.

Нагадаємо, що преміальний смартфон Xiaomi Mi Mix 4 отримає дивовижні характеристики. Немає сумнівів, що начинка буде флагманської, але родзинкою девайсу стане його камера. Повідомляється, що вона буде висувною, але буде відрізнятися від вже існуючих аналогів. Втім, про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple представить нову версію ноутбука MacBook Pro 2019. Повідомляється, що він отримає 32 Гб оперативки, що дуже великий показник. Втім, для роботи з відеоредакторами цього досить.

Знай.uа писав, що в офіційному магазині Windows Store знову знайшли віруси. Тепер кожен бажаючий встановити програму собі на комп'ютер з магазину Microsoft може виявитися в пастці у хакерів.