На цьому тижні компанія отримала патент на нові розумні годинники з гнучким дисплеєм.

Патент був названий “Дисплейний модуль і системні програми” і опублікований вчора Всесвітньою організацією інтелектуальної власності на сайті. Девайс виглядає вкрай незвично. Чи потрібен звичайному користувачеві гнучкі розумні годинник - загадка. У будь-якому випадку, Apple запатентувала такий химерний апарат.

За задумом розробників, в нових Apple Watch вигнутий дисплей буде охоплювати весь циферблат і ремінець годинника, перетворюючи його в одну велику поверхню OLED або MicroLED, яку можна буде використовувати для відображення додаткової інформації. Іншими словами, ремінець теж стане частиною екрану, так що пристрій буде суцільним дисплеєм. Страшно уявити, у скільки обійдеться такий девайс.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В останні роки інтерес до гнучких дисплеїв зріс, оскільки вони пропонують ряд переваг у порівнянні зі скляними екранами, в тому числі підвищену довговічність, меншу вагу і більш тонкі розміри. Приміром, ті ж Apple Watch 4, які можуть моніторити стан здоров'я власника користуються величезним успіхом.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представить бюджетну версію флагмана Mi 9 Lite, який отримає топові характеристики, при цьому ціна буде цілком адекватною. Так, смартфон не отримає топовий процесор, так і камера буде не кращою на ринку, але за ціну в 235 доларів смартфон більш ніж вигідно купувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах. Тепер же в мережі з'явилися фото, які підтверджують той факт, що прошивка покращує характеристики камери. Знімки, зроблені в нічний час доби виходять набагато краще.

Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.