Xiaomi намір провести серйозні внутрішні зміни. Першим кроком у перебудові стало виділення в окремий бренд Redmi, який почне самостійно завойовувати лояльність у шанувальників доступних рішень. Можна сказати, що Xiaomi розділила моделі смартфонів на 2 сегмента, які не конкурують один з одним.

Тепер Xiaomi затвердила нову структуру управління, і підрозділ по проектуванню обзавелося консультативною групою, яку очолив Чжу Лей, який раніше працював начальником відділу продажів. Чим саме буде займатися новий підрозділ - невідомо.

Не виключено, що це торкнеться нових розробок, або навіть нових патентів. У будь-якому випадку, компанія відчуває себе впевнено на ринку смартфонів, у зв'язку з чим має величезний запас ресурсів для експериментів. Судячи по продажам смартфонів Redmi 7, перша частина зміни стратегії пройшла більш ніж успішно. Компанія початку продажів навіть не встигала збирати ці пристрої, а першу партію розкупили всього за хвилину.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представить бюджетну версію флагмана Mi 9 Lite, який отримає топові характеристики, при цьому ціна буде цілком адекватною. Так, смартфон не отримає топовий процесор, так і камера буде не кращою на ринку, але за ціну в 235 доларів смартфон більш ніж вигідно купувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах. Тепер же в мережі з'явилися фото, які підтверджують той факт, що прошивка покращує характеристики камери. Знімки, зроблені в нічний час доби виходять набагато краще.

Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.