За даними видання Bloomberg, до 2021 року Apple планує об'єднати програми для iOS і macOS. Це дозволить розробникам створювати програми для всіх платформ, який буде працювати на iPhone, iPad і Mac. Втім, це тільки піде на користь як творцям програм, так і звичайним користувачам. Наприклад, всі ваші досягнення в іграх будуть доступні як на телефоні, так і на планшеті, так і на ноутбуці.

Повідомляється, що об'єднання буде відбуватися поетапно. Завдяки новому SDK розробники зможуть перенести свої додатки для iPad на Mac вже в цьому році. Для iPhone набір засобів розробки з'явиться тільки в наступному році. Відповідні інструменти можуть бути представлені на WWDC 2019. Втім, чекати залишилося недовго.

План Apple дуже схожий на те, що намагається зробити Microsoft з універсальною платформою Windows (UWP). Однак, Microsoft не змогла довести цю ідею до розуму, у зв'язку з чим сама ідея провалилася. Однак Apple, на відміну від Windows, не має наміру об'єднувати iOS і macOS. Однак, деякі програми все ж будуть унікальні для певних пристроїв. Наприклад, Photoshop для ПК не перенести на iPhone з 5-дюймовим екраном.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що хакерам вдалося взломатьіРһопе за допомогою голосового помічника Siri. Дивно, але голосовий помічник не намагався чинити опір, і виконував усі команди, які вимагали хакери. За допомогою Siri можна зламати iPhone, і це дасть доступ до платних додатків безкоштовно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony відмовилася від виробництва старих ігрових приставок. Мова йде про PlayStation Vita, яка так і не стала популярною серед геймерів.

Знай.uа писав, що компанія Razer відмовилася від виробництва смартфонів. Судячи з усього, смартфони виявилися непотрібними геймерам. Ті ж девайси від Xiaomi мають такі ж характеристики, але продаються в кілька разів дешевше. Саме тому компанія так і не змогла заявити про себе на ринку смартфонів.