Зараз на ринку ігрових консолей впевнено домінують Microsoft, Sony і Nintendo, проте вони недостатньо оперативно впроваджують новітні технології, з-за чого страждає вся ігрова індустрія. Компанія Google вирішила увірватися на ринок ігрових приставок, і покаже світу вбивцю Sony PlayStation 5. Весь секрет в тому, що гравцеві доведеться лише один раз придбати спеціальний комплект з приставки і геймпада, а потім він завжди буде отримувати кращу якість графіки, а поліпшуватися воно буде щорічно. Судячи з усього, у Google є свій хитрий план, про який не додумались конкуренти.

Як повідомив головний редактор видання Kotaku Джейсон Шрайер, вже 19 березня 2019 року в Сан-Франциско відбудеться презентація, в ході якої Google випустить супер дешеву “вбивцю” ігрової приставки Sony PlayStation 5. Вона не отримає потужного процесора або ж передовий відеокарти, але зможе запросто запускати будь-які ігри в дозволі Full HD з частотою 60 кадрів в секунду. Все це стане можливе завдяки проекту під назвою Project Yeti, який є частиною Project Stream. Втім, у неї є і свої вади, так як красиву картинку буде створювати потужний процесор, а сервер, який буде передавати картинку з допомогою інтернету.

Справа в тому, що разом зі своїм стриминговым сервісом Google хоче представити публіці фірмову ігрову приставку. Щоб вона працювала її потрібно буде підключити до як можна більш швидкого інтернету. Втім, у скільки це обійдеться, і справді приставка стане популярною - покаже час.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що хакерам вдалося взломатьіРһопе за допомогою голосового помічника Siri. Дивно, але голосовий помічник не намагався чинити опір, і виконував усі команди, які вимагали хакери. За допомогою Siri можна зламати iPhone, і це дасть доступ до платних додатків безкоштовно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony відмовилася від виробництва старих ігрових приставок. Мова йде про PlayStation Vita, яка так і не стала популярною серед геймерів.

Знай.uа писав, що компанія Razer відмовилася від виробництва смартфонів. Судячи з усього, смартфони виявилися непотрібними геймерам. Ті ж девайси від Xiaomi мають такі ж характеристики, але продаються в кілька разів дешевше. Саме тому компанія так і не змогла заявити про себе на ринку смартфонів.