17 лютого компанія Nike офіційно випустила в продаж кросівки Adapt BB. Це експериментальна модель: взуття самостійно шнуруєтся, за допомогою програми можна міняти посадку на нозі, а всередині вони напхані електронікою. Втім, у разі, якщо станеться системний збій, зашнурувати взуття не вийде.

Кросівки вміють збирати дані про фізичну активність і синхронізувати їх з фірмовим додатком Nike Training Club. Компанія задумувала модель як баскетбольну і розробляла її, щоб полегшити наслідки від фізичних навантажень в цьому виді спорту. Однак, любителям незвичайного взуття ця модель теж сподобалася, так що компанія почала випускати її у величезній кількості.

Під устілкою у підошві черевика, вшитий блок з електронними приладами: там розташовується тривісний гіроскоп, Bluetooth-передавач, батарея об'ємом 505 mAh з підтримкою бездротової QI-зарядки, а також мотор для зашнуровки. Механізм повністю захищений від пилу і вологи. До речі, управляються вони з допомогою програми на смартфоні, або ж за допомогою кнопок на самому взутті. Однак, купівлю потрібно заряджати кожні 20 днів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Доречі, за кросівки доведеться заплатити 300 доларів.

Нагадаємо, що хакерам вдалося взломатьіРһопе за допомогою голосового помічника Siri. Дивно, але голосовий помічник не намагався чинити опір, і виконував усі команди, які вимагали хакери. За допомогою Siri можна зламати iPhone, і це дасть доступ до платних додатків безкоштовно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony відмовилася від виробництва старих ігрових приставок. Мова йде про PlayStation Vita, яка так і не стала популярною серед геймерів.

Знай.uа писав, що компанія Razer відмовилася від виробництва смартфонів. Судячи з усього, смартфони виявилися непотрібними геймерам. Ті ж девайси від Xiaomi мають такі ж характеристики, але продаються в кілька разів дешевше. Саме тому компанія так і не змогла заявити про себе на ринку смартфонів.