20 лютого компанія Valve розмістила на сайті Steam офіційну заяву про зміни в відеоконтенті сервісу. найбільший ігровий сервіс намагався продавати не тільки ігри, але і кінокартини. Однак, щось пішло не так, і Valve прийняла рішення видалити з бібліотеки всі фільми. Однак, для тих, хто вже придбав кілька фільмів, вони залишаться у бібліотеці.

“протягом кількох останніх років ми працювали над розширенням функціональності Steam, яка виходила б за межі ігор і програмного забезпечення. В рамках цього розширення була створена відеоплатформа, на якій був присутній різноманітний платний і безкоштовний відеоконтент.”

Компанія додала, що спробує направити всі ресурси на поліпшення вже існуючих сервісів. Звичайно ж, мова йде про бібліотеці ігор, адже мільйони геймерів продовжують нею користуватися.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що хакерам вдалося взломатьіРһопе за допомогою голосового помічника Siri. Дивно, але голосовий помічник не намагався чинити опір, і виконував усі команди, які вимагали хакери. За допомогою Siri можна зламати iPhone, і це дасть доступ до платних додатків безкоштовно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony відмовилася від виробництва старих ігрових приставок. Мова йде про PlayStation Vita, яка так і не стала популярною серед геймерів.

Знай.uа писав, що компанія Razer відмовилася від виробництва смартфонів. Судячи з усього, смартфони виявилися непотрібними геймерам. Ті ж девайси від Xiaomi мають такі ж характеристики, але продаються в кілька разів дешевше. Саме тому компанія так і не змогла заявити про себе на ринку смартфонів.