У січні компанія Google анонсувала оновлення дизайну мобільного Gmail. Нарешті месенджер отримав довгоочікуване оновлення на Android і воно доступне для всіх. Серед іншого, варто відзначити, що додатки почали працювати швидше. Після провального редизайну десктопної версії Gmail, Google вирішила прислухатися до прохань користувачів.

Як повідомляє The Verge, головними змінами Gmail стали більш легкий дизайн, шрифт Google Sans (він же Піксель) і рядок пошуку. В цілому нова версія поштового клієнта виглядає мінімалістичною і більше відповідає концепції Material Design. Дизайн не створює інформаційну навантаження на очі, так що читати інформацію стало набагато простіше і приємніше.

При цьому при першому запуску можна буде вибрати, наскільки щільно розташовувати елементи, також буде запропонована невелика екскурсія по новими можливостями програми. Радує той факт, що програма дає вибір користувачеві, як він хоче бачити поштову скриньку.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.