Samsung представила розумний годинник Galaxy Watch Active. Вага новинки двадцять п'ять грам. На українські ринки вони повинні надійти на восьме березня. У годинника є можливість бездротової зарядки, безліч всяких функцій. Втім, ціна цілком адекватна, що робить пристрій прямих конкурентів Apple Watch 4.

Galaxy Watch Active – оновлення існуючої флагманської лінійки годинників компанії. Годинник Galaxy Watch Active оснащені 1,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм, прикритим захисним склом Gorilla Glass 3. Так, міцне скло витримає кілька точкових ударів, але варто бути дуже обережним, враховуючи ненадійність розумних годинників.

Що стосується начинки, девайс отримав чіп Exynos 9110 з частотою 1,15 ГГц, 768 МБ оперативної пам'яті і 4 ГБ вбудованої пам'яті. З датчиків є акселерометр, гіроскоп, барометр, датчик серцевого ритму і датчик освітленості. Всі ці функції є стандартними для сучасних гаджетів, і навіть у фітнес-браслетах за типом Xiaomi Mi Band 3 вони присутні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Крім того, пристрій здатний витримувати тиск до 5 атм, а також занурення на глибину до 50 метрів.

Цей девайс обійдеться в 200 доларів, що набагато дешевше Apple Watch 4.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung визнала, що голосовий помічник Bixby не настільки хороший, як цього хотілося б користувачам. Тепер кожен власник флагмана від Samsung може перепризначити функцію кнопки, яка раніше могла викликати помічника Bixby. Функція стане доступною для власників Galaxy S8, Galaxy Note 8 і пізніших моделей смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігрова приставка Mad Box незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, консоль просто знищить Sony PlayStation 5 на ринку. Девайс здатний відображати гри у форматі 4K, при цьому оновити картинку до 120 fps.

Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до виходу, не з'явиться на території України У всякому разі, до середини весни. Справа в тому, що виробники не здатні задовольнити потреби китайського ринку, не кажучи вже про інших країнах.