Майже всі спортивні браслети, які зараз можна зустріти на ринку, мають можливість враховувати кількість зроблених кроків, пройдену відстань і кількість спалених калорій. Втім, такі дані може відображати будь-який розумний браслет на ринку. Цього цілком достатньо для більшості користувачів, проте Xiaomi Mi Band 4 запропонує більше можливостей.

Дані будуть доступні за добу, тиждень, місяць і рік, що дозволить хвалитися перед друзями набраної висотою по тієї чи інший період часу. До того ж, для любителів дотримуватися дієт, браслет здатний показувати кількість спалених калорій, спираючись на особливості організму кожного користувача. Працювати альтиметр буде навіть в приміщеннях, тому він підійде любителям займатися спортом всередині будь-яких будівель.

Таке нововведення абсолютно точно припаде до смаку всім, хто зважитися на покупку спортивного браслета Xiaomi Mi Band 4. Крім цього модуля, новинка повинна отримати кольоровий екран з підтримкою сенсорного управління. Так, ціна буде близько 49 доларів, але за таку суми користувачі отримають цілий набір корисних пристроїв.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung визнала, що голосовий помічник Bixby не настільки хороший, як цього хотілося б користувачам. Тепер кожен власник флагмана від Samsung може перепризначити функцію кнопки, яка раніше могла викликати помічника Bixby. Функція стане доступною для власників Galaxy S8, Galaxy Note 8 і пізніших моделей смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігрова приставка Mad Box незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, консоль просто знищить Sony PlayStation 5 на ринку. Девайс здатний відображати гри у форматі 4K, при цьому оновити картинку до 120 fps.

Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до виходу, не з'явиться на території України У всякому разі, до середини весни. Справа в тому, що виробники не здатні задовольнити потреби китайського ринку, не кажучи вже про інших країнах.