Виставку MWC 2019 компанія Huawei показала всі нововведення. Huawei P30 виглядає логічним кроком і виваженим, так як компанія після цього показала і гнучкий смартфон. Але для всіх любителів звичайних смартфонів з монолітними дисплеями, компанія приготувала нову іграшку. Звичайно ж, мова йде про Huawei 30P.

Журналісти видання Digitaltrends на умовах ексклюзивності опублікувала матеріал, в якому поділилися знімками прототипу Huawei P30 Pro. Познайомилися з новинкою вони на MWC 2019 і виявили її в одній з демонстраційних кімнат Huawei. Звичайно ж, на задній панелі є 3 камери, що знову ж натякає на те, що компанія. За спостереженнями журналістів своїми габаритами новинка мало чим відрізняється від Huawei P20 Pro. Втім, це навіть на краще, адже попередня модель була дуже популярною, і змогла обійти навіть iPhone XS Max за якістю зроблених знімків. Більше інформації про девайсі ми дізнаємося вже 26 березня.

Нагадаємо, що програмістам вдалося встановити Android на Nintendo Switch. Повідомляється, що тепер ігрова приставка може працювати як повноцінний планшет. Втім, деякий функціонал все ж виявився недоступним через несумісність Android з чіпсетом Nintendo.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Viber раптово стане платним. Повідомляється, що для власників ботів, створили нові виплати. Тепер вони повинні виплачувати близько 4 500 доларів кожен місяць за стабільну роботу їх бота. Втім, звичайних користувачів це не стосується. Швидше за все, ботів стане набагато менше.

Знай.uа писав, що деякі програми для iPhone передають ваші дані компанії Facebook. У свою чергу найбільша соцмережа передає ці дані стороннім особам. Таким чином, сторонні компанії створюють для вас рекламу, яку і відображають в Facebook і решти додатках.