Компанія Apple оголосила результати власного конкурсу мобільної фотографії. У період з 22 січня по 7 лютого кожен бажаючий власник iPhone міг взяти участь у конкурсі. Для цього потрібно лише зробити гарне фото за допомогою iPhone, і опублікувати його в соцмережах з тегом #ShotOniPhone.

Скільки було подано робіт – не повідомляється, але в підсумку компанія вибрала 10 кращих фотографій. Звичайно ж, всі вони дивовижні, і тільки кращі з кращих фотографій потрапили в цей список.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Більшість переможців конкурсу родом із США. Вони робили знімки на останньому iPhone XS або iPhone Xs Max. Але є серед номінантів і власники більш старих моделей, у тому числі iPhone 8 Plus і iPhone 7. Судячи з усього, якість камер в iPhone не так сильно покращилася за останні кілька років.

"Власники iPhone з усього світу поділилися своїми кращими фотографіями для Shot on iPhone Challenge, запам'ятовуючи прекрасні моменти з найпопулярнішою в світі камерою. 10 відібраних переможців будуть показані на білбордах у деяких містах, в роздрібних магазинах Apple і в інтернеті”, - повідомляється на сайті Apple.

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативки і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.