Користувач Twitter Matt B придумав, як приховати виріз під фронтальну камеру на екрані Samsung Galaxy S10. Виявилося, що зробити це досить просто: досить вставити в кут будь-якого робота. Втім, ідея цікава, але в ній є кілька недоліків.

наприклад, такий елемент інтерфейсу буде закривати частина корисної інформації, роблячи величезну частину екрану просто даремною. До того ж, реалізувати цю ідею не так то й просто. Необхідно навчити додатки підлаштовуватися під форми роботів, а це завдання не з легких, враховуючи масовість цього смартфона і кількість доступних додатків Play Market.

На жаль, завантажити їх поки немає звідки. Matt B зробив ці зображення в Photoshop щоб показати кілька ідей, як приховати виріз в телефоні. Найімовірніше, в інтернеті подібні зображення з'являться після офіційного виходу Galaxy S10 — восьмого березня. Однак, смартфон обійдеться в 1500 доларів, так що девайс зможе дозволити далеко не кожен.

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон OnePlus 7, який з'явиться на прилавках вже в 2019 році, залишиться без головної функції. Звичайно ж, мова йде про технології бездротової зарядки, яка дозволяла спростити підзарядку смартфона. Поки невідомо, чи хоче компанія заощадити на цьому, чи знайшла гідну альтернативу, адже ця технологія поступово набирає популярність серед користувачів смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Lenovo представила смартфон Tab V7, який отримав просто величезний екран. Втім, ціна за девайс всього лише 250 євро, так що нереальних функцій та топову начинку очікувати точно не варто. Втім, він може стати повноцінною заміною планшету, але от в кишеню штанів його покласти не вийде.

Знай.uа писав, що гнучкі смартфони Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold порівняли за характеристиками.