MIT представили робота-собаку, яка вміє виконувати різні акробатичні трюки. Повідомляється, що новий робот вміє робити бэкфлип, і в гонці технологій на повороті обігнав Boston Dynamics. Так, BD не раз дивувала світ своїми розробками: роботи навчилися робити сальто, перестрибувати об'єкти, і навіть підніматися і спускатися по сходах.

Так, деякі роботи вміють рухатися не гірше людей, а в деяких випадках навіть краще. Але саме в Массачусетському Інституті Технологій винайшли першого чотириногого робота, який робить сальто назад. Судячи з відео, робить він це з легкістю. І хоча він має невеликі розміри, він дуже рухливий, а також не падає від раптового поштовху.

Конкуренція між умами Boston Dynamics і MIT принесе ще багато цікавого, адже як університет, так і BD не планують зупинятися на досягнутому. Не виключено, що і Маск спробує увірватися в цю гонку розробки різних роботів. Втім, роботи BD можуть замінити людей в небезпечних професіях - пожежники, рятувальники, і багато іншого.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон OnePlus 7, який з'явиться на прилавках вже в 2019 році, залишиться без головної функції. Звичайно ж, мова йде про технології бездротової зарядки, яка дозволяла спростити підзарядку смартфона. Поки невідомо, чи хоче компанія заощадити на цьому, чи знайшла гідну альтернативу, адже ця технологія поступово набирає популярність серед користувачів смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Lenovo представила смартфон Tab V7, який отримав просто величезний екран. Втім, ціна за девайс всього лише 250 євро, так що нереальних функцій та топову начинку очікувати точно не варто. Втім, він може стати повноцінною заміною планшету, але от в кишеню штанів його покласти не вийде.

Знай.uа писав, що гнучкі смартфони Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold порівняли за характеристиками.