Розробники соціальної мережі Twitter, якою користуються зірки, політики і навіть лідери держав для офіційних заяв, вирішили порадувати користувачів новою функцією "приховати твіт". Тепер можна буде приховати від оточуючих відповіді на ваші твіти, розповіло видання Медуза, посилаючись на директора по продукту Кейвона Бейкпура. Функція на даний момент знаходиться в розробці, пізніше буде запущена її тестова версія, подальша доля функції буде залежати від результату випробувань і реакції користувачів.

Нову можливість продемонструвала експерт Джейн Маньчун Вонг. На опублікованих нею скріншотах можна побачити кнопку «Hide Tweet» («Приховати твіт»). Функція «View Hidden Tweets», дає можливість будь-якому приховане побачити.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Google Chrome чекають серйозні зміни і публікували повний список.

Веб-серфінг в Chrome стане трохи швидше і комфортніше завдяки новій функції під назвою bfcache (back/forward cache), яка відповідає за збереження відкритих сторінок. Якщо в двох словах, то браузер буде зберігати веб-сторінки, щоб при поверненні на попередню не завантажувати її по новій. Таким чином, сторінки будуть завантажуватися швидше. Однак, навіть у цьому є свої мінуси. Кеш сторінок буде зберігатися в пам'яті комп'ютера, а значить буде його забруднювати. Втім, для власників потужних ПК це чудова новина, адже браузер від Google почне працювати набагато швидше, що від нього вимагалося.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон OnePlus 7, який з'явиться на прилавках вже в 2019 році, залишиться без головної функції. Звичайно ж, мова йде про технології бездротової зарядки, яка дозволяла спростити підзарядку смартфона. Поки невідомо, чи хоче компанія заощадити на цьому, чи знайшла гідну альтернативу, адже ця технологія поступово набирає популярність серед користувачів смартфонів.

Раніше Знай.иа повідомляв про те, що компанія Lenovo представила смартфон Tab V7, який отримав просто величезний екран. Втім, ціна за девайс всього лише 250 євро, так що нереальних функцій та топову начинку очікувати точно не варто. Втім, він може стати повноцінною заміною планшету, але от в кишеню штанів його покласти не вийде.

Знай.иа писав, що гнучкі смартфони Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold порівняли за характеристиками.