В США випускники коледжу зазвичай відразу обзаводяться власним авто.

Експерти склали список машин, які найкраще підійдуть починаючим водіям і студентам-випускникам.

Вартість складає до 25 тис доларів.

Honda Fit 2019

Honda Fit – це чудовий варіант для новачка або випускника коледжу. Він має великий салон і місткий багажник. У базовій комплектації є безліч різного обладнання, в тому числі система запобігання аварій. Багато палива не витрачає.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Kia Niro 2019

Гібридний компактний кросовер Kia Niro чудово підійде молоді. У США при купівлі Niro з подзаряджуючою гібридною силовою установкою можна отримати знижку.

Kia Soul 2020

У Kia Soul нового покоління з'явилися дві нові комплектації — GT-Line і X-line. Вони дають машині більш спортивний вигляд. Просторий салон, а базова комплектація передбачає масу корисного обладнання.

Fiat 500 Abarth Cabrio 2019

Fiat 500 Abarth Cabrio неможливо сплутати з іншим авто. Ця машина має не тільки відмітний вид, але і сильний двигун. Безумовно, практичним це авто не назвеш, але воно підійде для тих, хто звик проводити час весело.

Honda Insight 2019

Якщо вам необхідне авто-гібрид, то зверніть увагу на Honda Insight. Цей автомобіль витрачає мало палива, а також має безліч обладнання, а також салон преміум класу. Insight коштує дешевше, ніж Prius.

Mazda 3 2019

Mazda 3 нового покоління – лідер у США серед компактних авто. Вона має не тільки гарний вигляд, але і чудовий салон, обробка якого зроблена з високоякісних матеріалів.

Машина пропонується в двох типах кузова – седан і хетчбек.

Nissan Frontier 2019

Якщо ви хочете надійний недорогий пікап, то тоді зверніть увагу на Nissan Frontier. Безумовно, зараз є дуже багато сучасних пікапів, але Frontier має дві незаперечних переваги – надійність і хороша вартість.

Subaru Crosstrek 2019

Якщо ви любитель відпочинку на природі, то погляньте на всюдихідний Subaru Crosstrek. Авто має великий дорожній просвіт, повний привід, великий багажник. До того ж у нього хороший набір обладнання.


Нагадаємо, Volvo познайомив світ з "вбивцею Tesla": 500 км на одній зарядці

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Топ 5 улюблених іномарок українців: експерти визначили фаворитів 2019 року

Також Знай.ua" писав про те, що Колекцію унікальних Jaguar виставили на продаж: неперевершена класика