3 березня 2019 року, виконавчий директор компанії Xiaomi Лей Цзунь в соціальній мережі Weibo зі свого особистого облікового запису розмістив фотографію нового смартфона бренду, який фанати швидко назвали найкрасивішим в світі мобільним пристроєм.

Звичайно ж, це флагман 9 Mi, який дуже сподобався користувачам. Що стосується девайса, він отримав градієнтну задню панель, що робить його унікальним пристроєм на ринку смартфонів. Втім, користувачі сподіваються, що це не черговий піар-хід, щоб привернути публіку, а він дійсно з'явиться на прилавках.

Проте, в компанії відзначили, що в даному конкретному випадку корпус пофарбований не в градієнтний колір, а в унікальний для смартфонів голографічний, що і дозволяє йому змінювати свій вигляд в залежності від кута огляду. Так це чи ні – ніхто точно не знає, проте зараз все вказує на те, що це насправді так. Глава компанії повідомив, що девайс з'явиться на прилавках вже в найближчі місяці. Однак, чи буде він гарним, або просто відбивати промені сонця в очі людей - невідомо.

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

Скільки буде коштувати таке фарбування смартфона Xiaomi Mi 9, на жаль, зараз невідомо, як і те, коли конкретно вона стане доступна для покупки. Будемо сподіватися, що девайс з'явиться на прилавках України.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила відмовитися від гнучкого смартфона. Компанія не представила новинку, і вирішила відкласти її на майбутнє. Точно так само зробила і компанія LG, яка заявила публіці, що людство ще не готове до таких смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi вирішила впровадити кілька корисних функцій у свої смартфони. Мова йде про технології Game Booster, який здатний збільшити комфорт гри на смартфоні за рахунок прискорення процесора при необхідності.

Знай.uа писав, що експерти назвали головний недолік гнучкого смартфона. Повідомляється, що мова йде про надійність екрану. Приміром, на такі дисплеї захисну плівку встановитися не вийде, а ключі можуть зіпсувати екран за кілька секунд. Втім, замінити екран практично неможливо, враховуючи складності механізмів.