Компанія Tesla представить свій новий кросовер Model Y менш ніж через два тижні, 14 березня, в Лос-Анджелесі. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав засновник компанії Ілон Маск. Втім, словами Маска користувачі неохоче вірять, враховуючи, що глава Tesla не завжди стримує свої обіцянки. Втім, компанії необхідно терміново представити нове авто, так як конкуренти почали наступати на п'яти Tesla. Наприклад, Volvo вже представила кілька електрокарів, які стали повноцінними конкурентами Tesla Model 3.

За словами Маска, Model Y отримає "нормальні" двері на відміну від дверей "Крила Сокола", які встановлені на Model X. Також Model Y буде коштувати приблизно на 10% дорожче, ніж Model 3, оскільки це більш великий позашляховик. Втім, ціна і без цього була просто величезною. Будемо сподіватися, що крім дверей в новому авто буде ще купа нових функцій, які зможуть збільшити комфорт від їзди. Нагадаємо, що раніше користувачі скаржилися на те, що в Tesla Model 3 бортовий комп'ютер часто зависає, що робить авто практично марним шматком залізяки на колесах.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила відмовитися від гнучкого смартфона. Компанія не представила новинку, і вирішила відкласти її на майбутнє. Точно так само зробила і компанія LG, яка заявила публіці, що людство ще не готове до таких смартфонів.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi вирішила впровадити кілька корисних функцій у свої смартфони. Мова йде про технології Game Booster, який здатний збільшити комфорт гри на смартфоні за рахунок прискорення процесора при необхідності.

Знай.uа писав, що експерти назвали головний недолік гнучкого смартфона. Повідомляється, що мова йде про надійність екрану. Приміром, на такі дисплеї захисну плівку встановитися не вийде, а ключі можуть зіпсувати екран за кілька секунд. Втім, замінити екран практично неможливо, враховуючи складності механізмів.