Після безлічі витоків різною мірою достовірності, 4 березня в мережі з'явилося якісні рендери і відео з тривимірною моделлю флагманського смартфона OnePlus. Варто відзначити, що рендери розмістив відомий інсайдер, прогнози які зазвичай збуваються.

На рендерах і відео показаний смартфон з великим екраном без будь-яких вирізів або отворів під фронтальну камеру. Судячи з фото, дисплей девайса загинається, що робить девайс унікальним. Звичайно, це позбавляє пристрій від рамок навколо екрану, але от ремонт явно обійдеться дуже дорого.

Смартфону OnePlus 7 приписують екран діагоналлю 6,5 дюйма. Блок основної камери має вертикальну компоновку, розміщений в центральній верхній частині задньої панелі і налічує три модуля замість двох у OnePlus 6T. У можливості камери сумніватися не варто, так як OnePlus 6T здивує публіку якісними знімками. До того ж, смартфон визнали кращим за 2018 рік, і це багато про що говорить.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

На правій грані знаходиться фірмовий перемикач режимів повідомлень і кнопка живлення на лівій — кнопки регулювання гучності. На нижній грані є роз'єм USB-C і грати динаміка. Так, цей смартфон залишиться без роз'єму для навушників, а сканер буде розміщений під самим дисплеєм, як це було в попередній версії.

За попередніми даними, OnePlus 7 отримає SoC Qualcomm SnapDragon 855, 6/8 ГБ ОЗУ і 128/256 ГБ на диску, підтримку технології швидкої зарядки OnePlus WARP Charge, а також захист від пилу і вологи. Про ціну поки говорить рано, а от дебют заплановано на початок літа 2019.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила відмовитися від гнучкого смартфона. Компанія не представила новинку, і вирішила відкласти її на майбутнє. Точно так само зробила і компанія LG, яка заявила публіці, що людство ще не готове до таких смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi вирішила впровадити кілька корисних функцій у свої смартфони. Мова йде про технології Game Booster, який здатний збільшити комфорт гри на смартфоні за рахунок прискорення процесора при необхідності.

Знай.uа писав, що експерти назвали головний недолік гнучкого смартфона. Повідомляється, що мова йде про надійність екрану. Приміром, на такі дисплеї захисну плівку встановитися не вийде, а ключі можуть зіпсувати екран за кілька секунд. Втім, замінити екран практично неможливо, враховуючи складності механізмів.