Команда розробників Chrome працює над новою технологією прискорення завантаження відвідані раніше веб-сторінки, під назвою BFcache (back/forward cache). Сама ідея досить проста, а ось реалізувати вийде лише в 2020 гожу. Зберігаючи стан JavaScript і DOM об'єктів в пам'яті, завантаження кешованих сторінок буде "супершвидкої". Іншими словами, сторінки, які вже відвідували раніше користувачі, будуть відкриватися практично моментально.

Як заявляє TechSpot, на настільних платформах майже 10% всіх завантажуваних сторінок виконуються за допомогою кнопок "вперед" і "назад". Користувачі мобільних пристроїв в свою чергу збільшує цю статистику до 19%. Якщо ця функція буде працювати так само добре, як задумано, то навігація буде набагато більш гнучкою і швидкою. До того ж, це дозволить заощадити трафік, який споживається під час навігації в інтернеті.

Але у BFcache є одна дуже серйозна проблема, яку належить вирішити розробникам: як боротися з ресурсоємними сценаріями. JavaScript не здатний працювати з величезними обсягами даних. Втім, розробники Google пообіцяли впровадити цю функцію вже в 2020 році.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила відмовитися від гнучкого смартфона. Компанія не представила новинку, і вирішила відкласти її на майбутнє. Точно так само зробила і компанія LG, яка заявила публіці, що людство ще не готове до таких смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi вирішила впровадити кілька корисних функцій у свої смартфони. Мова йде про технології Game Booster, який здатний збільшити комфорт гри на смартфоні за рахунок прискорення процесора при необхідності.

Знай.uа писав, що експерти назвали головний недолік гнучкого смартфона. Повідомляється, що мова йде про надійність екрану. Приміром, на такі дисплеї захисну плівку встановитися не вийде, а ключі можуть зіпсувати екран за кілька секунд. Втім, замінити екран практично неможливо, враховуючи складності механізмів.