Nokia 9 PureView є смартфоном з п'ятьма фотокамерами – рекорд для мобільних пристроїв. Звичайно ж, систему роботи цього дивного смартфона порівняли з камерами топових флагманів від конкурентів. Результати тесту шокували публіку.

Експерти узяли новинку і один з кращих смартфонів з фотокамерою в особі iPhone XS, зробили порівняльний тест за якістю і представили знімки з результатами. З'ясувалося, що Nokia 9 став буквально "вбивцею яблука". Девайс від Nokia раптово перевершив iPhone XS, який отримав передову камери від Apple. — Nokia з пентакамерой перевершив iPhone XS.

На знімках видно, що Nokia 9 PureView зберігає набагато більше деталей, зберігає природну передачу кольору і робить акуратним розмитий задній фон. Втім, варто відзначити, що у iPhone фото виходять трохи зернистими. І якщо в iPhone XS це практично неможливо помітити, iPhone 5S ця характеристика дуже помітна.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Секретом передачі точної глибини сцени є здатність Nokia 9 PureView розрізняти до 1200 фокальних площин, тоді як звичайні смартфони розуміють не більше 15. Судячи з усього, Nokia не дарма переносила анонс пристрою, і зробила роботу камер просто дивовижною.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила відмовитися від гнучкого смартфона. Компанія не представила новинку, і вирішила відкласти її на майбутнє. Точно так само зробила і компанія LG, яка заявила публіці, що людство ще не готове до таких смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi вирішила впровадити кілька корисних функцій у свої смартфони. Мова йде про технології Game Booster, який здатний збільшити комфорт гри на смартфоні за рахунок прискорення процесора при необхідності.

Знай.uа писав, що експерти назвали головний недолік гнучкого смартфона. Повідомляється, що мова йде про надійність екрану. Приміром, на такі дисплеї захисну плівку встановитися не вийде, а ключі можуть зіпсувати екран за кілька секунд. Втім, замінити екран практично неможливо, враховуючи складності механізмів.