Компанія Samsung працює над ще одним новим смартфоном A-серії. У мережу витекла європейська ціна пристрою. Судячи з усього, ціна буде приємною, враховуючи характеристики девайса. Компанія вирішила змінити стратегію ведення бізнесу, так що тепер вривається на ринок бюджетників, щоб відвоювати частину ринку смартфонів у Xiaomi і Huawei.

Мова йде про смартфон Galaxy A40. Як повідомляє видання MySmartPrice, новинка вже зовсім скоро вийде в Європі з цінником 250 євро. Швидше за все, це вартість мінімальної конфігурації пристрою на 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ ПЗУ. Однак, навіть такий продуктивності вистачить для сучасних ігор, а також для перегляду відео та спілкування в соцмережах.

Згідно з витоками, Galaxy A40, як і його старшого брата Galaxy A50, оснастять 6.4-дюймовим Infinity-U Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+. Сканер відбитків пальців встановлять не під екраном, а на задній стороні смартфона. Саме за рахунок цього вдалося істотно знизити ціну на девайс.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

З коробки новинка отримає встановлену версію ОС Android 9 Pie з оболонкою One UI.

Презентація смартфона пройде в цьому або наступному місяці, так що чекати залишилося недовго.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила відмовитися від гнучкого смартфона. Компанія не представила новинку, і вирішила відкласти її на майбутнє. Точно так само зробила і компанія LG, яка заявила публіці, що людство ще не готове до таких смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi вирішила впровадити кілька корисних функцій у свої смартфони. Мова йде про технології Game Booster, який здатний збільшити комфорт гри на смартфоні за рахунок прискорення процесора при необхідності.

Знай.uа писав, що експерти назвали головний недолік гнучкого смартфона. Повідомляється, що мова йде про надійність екрану. Приміром, на такі дисплеї захисну плівку встановитися не вийде, а ключі можуть зіпсувати екран за кілька секунд. Втім, замінити екран практично неможливо, враховуючи складності механізмів.