У мережу витекли характеристики чергового нового смартфона Samsung A-серії. Нагадаємо, що лінійка цих смартфонів бюджетна. Таким чином, Samsung хоче забрати частину ринку бюджетних смартфонів собі, як це зробили Huawei і Xiaomi.

Мова йде про Galaxy A60. Згідно витоку, пристрій оснастять гігантським дисплеєм на 6.7 дюймів з каплевидным вирізом, роздільною здатністю Full HD+ і матрицею Super AMOLED. Сканер відбитків пальців встановлять під екраном, як у Galaxy A50. Так, сканер під екраном сильно вплине на ціну, але смартфон так і залишиться бюджетним. Так, він не отримає топовий процесор, але для ігор і додатків потужності точно вистачить.

Новинка вийде в двох конфігураціях: 6/128 ГБ і 8/128 ГБ. З особливостей, смартфон буде мати енергоємний акумулятор на 4500 мАч і потрійну основну камеру на 32 Мп + 8 Мп + 5 Мп.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Що стосується ціни, девайс з'явиться на прилавках з цінником в 400 доларів. А ось дати виходу поки немає.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готує оновлення прошивки MIUI 11 для своїх смартфонів. Втім, нову прошивку отримають далеко не всі користувачі. Компанія опублікувала список пристроїв, на які буде поширюватися оновлення. Кількість моделей смартфонів більше 40, і це чудова новина для тих, хто любить продукцію китайської корпорації.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камери Nokia 9 PureView перевершили об'єктиви навіть ipHone XS. Повідомляється, що новий флагман від компанії Nokia, який отримав 5 камер на задній частині, знімає якісні знімки, які перевершили навіть знімки, зроблені на якісну камеру iPhone XS Max. Навіть у сучасних iPhone можна помітити зернистість на фото. Втім, Nokia таких недоліків немає.

Знай.uа писав, що Sony зупинила виробництво культової консолі PS Vita. Тепер на прилавках з'явиться останні моделі, які компанія випустила перед закриттям виробництва.