5 березня 2019 року, в мережі з'явилися відомості про те, що новинка в особі PS5 отримала таку головну особливість, яка не має жодного аналога в світі, а над її створення інженери японської корпорації працювали більше трьох років. Втім, поки що в мережі є мало інформації про те, які функції запровадять конкуренти в свої нові ігрові приставки.

В рамках виставки CES 2019 компанія Sony без зайвої уваги представила публіці технологію 360 Reality Audio, про що стало відомо через тільки зараз. Іншими словами, система вміє робити з плоского звуку об'ємний.

При цьому Sony не збирається додавати 360 Reality Audio в PS4, про що відкрито заявив її офіційний представник. Це означає, що нову технологію створили спеціально для Sony PlayStation 5, щоб всі власники консолі нового покоління могли з її допомогою насолоджуватися чудовою якістю звуку. Втім, користувачі старих консолей залишаться зі звуком низької якості. Це допоможе збільшити продажі нової консолі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Офіційна презентація Sony PlayStation 5 відбудеться в грудні 2019 року, а її продажі повинні початися в 2020 році. Втім, девайс буде продаватися за ціною в 500 доларів.

Нагадаємо, що ОС Windows Lite, яка прийде на заміну провальною Windows 10, навчитися працювати навіть на гнучких смартфонах. Судячи з усього, компанія хоче зробити цілу екосистему електронних пристроїв, в яку будуть входити як смартфони і планшети, так і комп'ютери. Втім, вихід нової ОС запланований на 2020 рік, так що залишилося трохи почекати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu Zero за $1300 так і не з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія не зібрала необхідну кількість коштів, щоб випустити смартфон на ринок. Втім, публіка просто не готова до таких революційним смартфонів, які позбавилися від кнопок, роз'єм для зарядки і навушників, і навіть динаміків.

Знай.uа писав, що компанія Apple планує поліпшити захист від води в нових iPhone 2019 року. Тепер смартфони зможуть працювати навіть під водою, точно реагуючи на торкання людини по екрану.