В Женеві компанія Skoda представила новий концепт електромобілів під назвою Vision iV. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Автомобіль побудований на модульній MEB-платформі Volkswagen і отримав горизонтальне діодного "лезо", яке відрізняє модель від інших. Воно з'єднує передні фари і частково поділяє радіаторну решітку.

Камери замінені з допомогою зовнішніх дзеркал заднього виду. Корми концепту виділяється червоним світлодіодним смугою над дифузором бампера. Ліхтарі виконані у вигляді З-образного візерунка.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто відзначити, що машина виглядає дуже стильно. Інтер'єр виконаний у світлих тонах, а кермо доповнено цифровою панеллю приладів.

Автомобіль оснащується парою електромоторів сумарною потужністю 306 к. с., розташованих на кожній з осей, завдяки чому забезпечується повний привід. У днище концепту вбудований блок батарей, яких вистачає на 500 км.

Раніше повідомлялося, що компанія Tesla представить свій новий кросовер Model Y менш ніж через два тижні, 14 березня, в Лос-Анджелесі. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав засновник компанії Ілон Маск.

Правда, словами Маска користувачі вірять неохоче, враховуючи, що глава Tesla не завжди стримує свої обіцянки. Втім, компанії необхідно терміново представити нове авто, так як конкуренти почали наступати на п'яти Tesla. Наприклад, Volvo вже представила кілька електрокарів, які стали повноцінними конкурентами Tesla Model 3.

За словами Маска, Model Y отримає "нормальні" двері на відміну від дверей "Крила Сокола", які встановлені на Model X. Також Model Y буде коштувати приблизно на 10% дорожче, ніж Model 3, оскільки це більш великий позашляховик. Втім, ціна і без цього була просто величезною. Будемо сподіватися, що крім дверей в новому авто буде ще купа нових функцій, які зможуть збільшити комфорт від їзди.

Нагадаємо, експерты вибрали найкращі машини для початківців водіїв.

Раніше Знай.uа повідомляв,ллекцию унікальних Jaguar виставили на продаж.

Знай.uа писав, Volvo познайомив світ з "вбивцею Tesla.