Компанія Meizu представила сьогодні в Китаї свій перший смартфон в цьому році - це недорога модель Meizu Note 9, що прийшла на зміну торішньої моделі Meizu Note 8. Повідомляється, що це бюджетний конкурент Xiaomi Redmi Note 7, який став дуже популярним в січні 2019 рік ще до появи на прилавках.

Смартфон Meizu Note 9 оснащується екраном IPS діагоналлю 6,2 дюйма роздільною здатністю 2244х1080 пікселів з каплевидным вирізом під фронтальну камеру. Екран займає 89,23% площі лицьової панелі.

В основі лежить однокристальна система Snapdragon 675. Оперативної пам'яті може бути 4 ГБ або 6 ГБ флеш-пам'яті — 64 ГБ або 128 ГБ в залежності від модифікації. До того ж, девайс підтримує мережу 4G, так що це не може не радувати, враховуючи вартість апарату.

Що стосується камер, девайс отримав 48 мп камеру, і 20 мп фронтальну. Саме це і стало родзинкою цього бюджетного устрою.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Що стосується акумулятора, він теж досить об'ємний - 4000 маг, і цього вистачить для автономної роботи протягом всього дня.

Що стосується цін на території України, девайс буде продаватися за ціною від 7 400 гривень. Втім, за версію з 128 Гб, доведеться заплатити на 500 гривень більше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft займається розробкою нового браузера, який буде працювати на базі движка Chrome. Втім, немає сумнівів, що новий сервіс буде працювати значно швидше. До того ж, інтерфейс нового браузера буде дуже нагадувати браузер Chrome, який користується величезною популярністю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила розумну скарбничку для дітей. Повідомляється, що девайс зможе зацікавити дитину на кілька годин. До того ж, скарбничка вміє синхронізуватися зі смартфоном, що не може не радувати користувачів. Втім, девайс коштує аж 60 доларів.

Знай.uа писав, що PlayStation 5 отримає нереальні можливості. Повідомляється, що Sony впровадить технологію об'ємного звуку, навіть якщо він є плоским. Sony розробила цю технологію кілька років, так що фанати будуть в захваті.