В Україні нарешті стартували продажі нових флагманів Samsung Galaxy S10.

20 лютого, коли в Сан-Франциско відбулася презентація смартфонів, і до 7 березня українські магазини брали попередні замовлення на флагмани. Ті, хто оформив заявку, отримають у подарунок бездротові навушники Galaxy нирки золото.

Кількість проданих за передзамовленням смартфонів майже вдвічі більша, торішнього флагмана Galaxy S9.

За попереднім замовленням лідирує старша модель Galaxy S10+, яку припадає ⅔ всіх замовлень.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Топовий Galaxy S10+ одержав 6.4-дюймовий дисплей Super AMOLED з отвором для подвійний фронтальної камери і вигнутими краями. Під ним розташований ультразвуковий сканер відбитків пальців. На задній панелі потрійна камера з основним модулем на 12 мегапікселів, 12-мегапіксельним "телевиком" з дворазовим наближенням і 16-мегапіксельним "шіріком" з кутом огляду 123°, усередині акумулятор на 4100 маг з підтримкою бездротової зарядки. Сам смартфон може бути зарядним для інших гаджетів: для цього їх досить просто покласти на нього.

В Україні доступна модель на фірмовому процесорі Exynos 9820, оперативної пам'яті 8 гігабайт, вбудованої 128 або 512 гігабайт. Її цына від 32 999 гривень. Є і керамічна версія з 12 ГБ ОЗУ, з накопичувачем на 512 ГБ і цінником в 39 999 гривень. Вона випускається в білому або чорному кольорах, а інші - у чорному, зеленому і перламутровому.

Один з самих очікуваних смартфонів року. Преміум-дизайн, великий екран з найтоншими рамками, крута камера і збільшений у порівнянні з Galaxy S9+ акумулятор Galaxy S10+ є що показати.

Galaxy S10 має 6.1-дюймовий дисплей з вбудованим сканером відбитків пальців і отвором для "одинарної" фронтальної камери. Чіпсет і задня камера ідентичні Plus-версії, конфігурація пам'яті тільки одна 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованою. Ємність акумулятора 3400 маг, але тут теж є підтримка бездротової зарядки.

Смартфон виконаний у чорному, зеленому і перламутровому кольорах. Його вартість оцінили в 29 999 гривень.

Нагадаємо, Samsung Galaxy S10 скинув із п'єдесталу iPhone XS Max: більше не лідер.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що продажі Samsung Galaxy S10 з тріском провалилися: названо головну причину.