Дохід компанії Apple за перший квартал 2019 фінансового року складе 84 мільярда доларів.

Про це заявив генеральний директор Apple Тім Кук у листі, адресованому інвесторам.

Тім Кук
Тім Кук

Кук зазначив, що це значно менше попереднього прогнозу – 89-93 мільярда доларів. Таким чином, компанія все-таки визнала падіння попиту на смартфони iPhone, що позначиться на прибутках.

"У компанії також повідомляють, що не змогли передбачити ступінь уповільнення світової економіки, особливо в Китаї. Це спричинило за собою уповільнення продажів і зменшення виручки від продажу продукції. Причому, при детальному розгляді з'ясовується, що зниження доходу припадає в основному на смартфони iPhone. При цьому інша продукція навпаки демонструє зростання доходу на 19%". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати
Показати ще

Магазин Apple
Магазин Apple

Зазначимо, що нещодавно iPhone SE, iPhone 6s, а також торішній флагман — iPhone X зникли з продажу. Крім новинок iPhone Xs, iPhone Xs Max iPhone Xr у продажу залишилися тільки iPhone 7 і 8.Таким чином, компанія повністю перестала продавати смартфони, оснащені 3,5-міліметровим звуковим роз'ємом для підключення навушників.

Apple Music
Apple Music

Нагадаємо, генеральний директор Apple Тім Кук підіграв президенту США Дональду Трампу, забувши його прізвище. Він змінив ім'я в Twitter на Тім Еппл. Судячи з усього, у Тіма Кука все добре з почуттям гумору, так що слова президента США його анітрохи не образили, і навіть навпаки, розвеселили. Правда, на зустрічі він ніяк не показав свій сміх на камеру.

Тім Кук
Тім Кук

Нове прізвище голови технологічного гіганта можна побачити тільки з пристроїв Apple, так як він використовував значок логотипу компанії. Втім, досвідчені користувачі мережі все ж помітили цей незвичайний крок глави яблучної корпорації.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що величезна кількість Android-приложений можуть стежити за користувачами навіть зливати дані компанії Facebook. Ми приготували цілий список додатків, які зливають ваші дані найбільшої соцмережі в світі.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi повідомила, що смартфони корпорації в майбутньому помітно подорожчають.