З моменту релізу операційної системи MIUI 10 для смартфонів Xiaomi і пройшло вже більше ніж півроку, проте вона як і раніше активно оновлюється, отримуючи нові функції і можливості. Це доводить, що компанія піклується про своїх користувачів, адже незабаром представлять нову версію ОС, так що про 10 версії можуть забути.

Команда розробників повідомила про те, що вона додала в цю прошивку для багатьох моделей мобільних пристроїв нову можливість, яка є секретною .Нова можливість в прошивці MIUI 10 представляє з себе нове спеціальне меню, яке дозволяє швидко почати використовувати ті чи інші можливості. Зручна функція для тих, хто хоче користуватися своїм девайсом дуже продуктивно.

Функція буде відповідати за такі важливі програми, як запуск платіжної системи, або ж активувати сканер QR-кодів. З-за цього зазначену функцію не варто чекати в смартфонах без сканера відбитка пальця. Втім, подібна технологія вже давно використовується в iPhone, коли швидке натискання кнопки “Додому” викликає систему безконтактної оплати.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Щоб скористатися нововведенням необхідно використовувати вбудований дисплей сканер відбитків пальців. При сильному натисканні на сканер відбитків пальців на екрані відкриються п'ять піктограм, яку можна заповнити кількома корисними функціями на вибір.

Нагадаємо, експерти перевірили новий флагман Samsung Galaxy S10 на ремонтопридатність. На подив публіки, він заробив всі 3 бала і 10. Це означає, що куди простіше купити новий пристрій, ніж відремонтувати. Враховуючи незвичайні параметри екрана, його ремонт обійдеться в 10 000 грн, якщо не більше. Втім, відремонтувати гаджет самостійно точно не вийде.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Meizu представив бюджетний смартфон Note 9. Головною фішкою девайса виявилася топова камера. До того ж, новинка вже з'явилася в Україні. Що стосується цін на прилавках, за девайс доведеться заплатити близько 7 500 гривень.

Знай.uа писав, що популярний месенджер Viber раптово додав нічну тему для додатків на смартфон. Активувати її досить просто, і кожен бажаючий може випробувати новий функціонал програми.