Розробники відомої гри "Pokémon Go" випустять аналогічну про світ чарів та магії Гаррі Поттера - "Harry Potter: Wizards Unite".

Компанія Niantic розповіла подробиці майбутньої гри.

Суть гри "Harry Potter: Wizards Unite" полягатиме у тому ж, що й у "Pokémon Go", та замість покемонів будуть магічні закляття та предмети. Гравців розділять на 3 різні команди - Магозоолог (Magizoologist), Вчений (Professor) і Мракоборец (Auror). У першій команді будуть гравці, сильною стороною яких буде знання чарівних істот. Друга команда складатиметься з людей, які досконало знають усі магічні закляття. Гравці ж третьої проявлять себе у заклинаннях.

Замість лову покемонів гравцям належить шукати "знахідки" - вони розкидані по околицях і з'являються в реальних локаціях, включаючи парки, банки, університети, бібліотеки, музеї або муніципальні будівлі. Наприклад, буде потрібно знайти одну з чарівних істот, яка буде схована у валізі.Її потрібно буде відкрити за допомогою заклинання "Алохомора", яке, як відомо, відчиняє майже всі замки чарівного світу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У Wizards Unite розробник представить портали, що ведуть у чарівний світ. Щоб їх розблокувати, будуть потрібні ключі - гравець зможе викликати AR-портал і опинитися в знайомому місці з всесвіту "Гаррі Поттера", наприклад, в магазині чарівних паличок Олівандера або офісі Дамблдора. Вперше Niantic продемонструють простору в доповненої реальності з кутом огляду в 360 градусів.

Гра по франшизі "Гаррі Поттера" відразу вийде на 19-ма мовами. У Google Play вже можна подати заявку на отримання раннього доступу. Для користувачів пристроїв на iOS функція поки закрита.

Wizards Unite буде доступна безкоштовно, але розробник додасть міркотранзаціі. Однак, за словами представників студії, користувачі зможуть грати цілий день без платежів. Внутрішні ігрові покупки будуть призначені для тих, хто хоче швидше прокачати персонажа.

Нагадаємо, що ігри PlayStation 4 стали доступними для iOS і Android.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків.

Також "Знай.uа" писав, що Sony назвала дату смерті Playstation 4: залишився останній шанс.