Дані Longbow Research вказують на те, що в січні цього року пошуковий трафік на смартфонах iPhone в Китаї знизився на 50% в порівнянні з аналогічним періодом роком раніше. Втім, це не дивно, адже суд зобов'язав Apple припинити постачання деяких моделей iPhone на територію Китаю. До того ж, співробітників деяких компанія могли оштрафувати або навіть звільнити, якщо той користується технікою Apple.

Аналогічне зниження було зафіксовано і в лютому цього року воно склало 47%. Це підтверджує різноманітну інформацію про те, що положення Apple на ринку Китаю погіршується.

найнеприємніше для компанії Apple полягає в тому, що їй не допомагає навіть агресивна цінова політика. Компанія поступово знижує ціну на свої пристрої, але навіть така щедрість не виправила ситуацію компанії на ринку.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Експерти відзначають, що китайські продажі iPhone в лютому були просто “жахливими”, при цьому вони продовжують сповільнюватися. 37 з 42 постачальників підтверджують, що продажі в лютому були найгіршими в історії. Яблучної корпорації необхідно показати світові щось дійсно революційна, щоб утриматися на ринку смартфонів.

Нагадаємо, що дизайн Samsung Galaxy Note 10 злили в мережу. Повідомляється, що девайс отримає незвичайний екран, як у Galaxy S10, а також дірки в дисплеї під фронтальні камери. Крім цього, на тильній стороні апарату розташується четвірна камера, яка перевершить за якістю фото навіть Galaxy S10, ціна якого починається від 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камерофон Nokia 9 PureView перевірили на ремонтопридатність. Виявилося, що під корпусом величезна кількість клею, а щоб розібрати апарат, необхідно відкрутити 13 болтів. Втім, в домашній умовах смартфон можна відремонтувати, але варто запастися терпінням.

Знай.uа писав, що глава Huawei повідомив, що в разі необхідності може відмовитися від Android і Windows 10 для своїх пристроїв. Швидше за все, компанія вже розробляє власну ОС для смартфонів, і навіть ПК. Втім, коли світ побачить творіння китайської корпорації - невідомо.