Американська компанія Tesla представить в цьому році ще один новий автомобіль — мова йде про повністю електричний пікап. Його фото показали на презентації кросовера Tesla Model Y.

Цікаво те, що фото електричного пікапа мало хто помітив, тому що його показали лише на декілька секунд. Тому глава компанії Ілон Маск опублікував фото автомобіля у себе в Twitter.

Після виступу Ілона Макса на презентації кросовера Tesla Model Y для аудиторії включили саундтрек з фільму "Той, що біжить по лезу". Приблизно через хвилину від початку пісні, постер фантастичної кінострічки перервало зображення майбутнього електричного пікапа Tesla.

"Приблизно через хвилину ми мигцем показали фотографію Model Y", - зауважив Ілон Макс на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фанати Tesla та Ілона Маска повинні були здогадатися, що саундтрек "Того, що біжить по лезу" включили не просто так. Раніше Маск заявляв, що розробляючи дизайн для майбутнього пікапа, він надихався саме цим фільмом.

"Особисто я в захваті від цього пікапа-вантажівки. Це те, чого я чекаю вже дуже довго і що схоже на супер-футуристичний кіберпанк, якого я дійсно хотів. Якщо машина не сподобається аудиторії, я думаю ми зробимо більш традиційну вантажівку в майбутньому, але я реально цим загорівся ", - розповідав Маск в інтерв'ю виданню Recode.

Ілон Маск
Ілон Маск

Раніше Ілон Маск повідомляв, що презентація майбутнього електричного пікапа відбудеться цьогоріч. Жодних інших подробиць глава компанії Tesla не розповів.

Нагадаємо, що наркотики, секс, переслідування: колишній співробітник Tesla звинуватив компанію у всіх гріхах.

Як повідомляв "Знай.ua", що Ілон Маск показав неймовірну новинку для Tesla: лічені хвилини.

Також "Знай.ua" писав, що Ілона Маска відправили на Землю з Нібіру з важливою місією.