Французька компанія Lazareth представила перший у світі літаючий мотоцикл.

Прототип пристрою LMV 496 створив дизайнер Людовик Лазарет і його команда. Самі винахідники називають своє дітище La Moto Volante (Літаючий мотоцикл), пише The Sun.

Вважається, що це "перший мотоцикл у світі, який вміє перетворюватися в квадрокоптер".

Літаючий мотоцикл

Представники компанії стверджують, що їх літаюча машина трансформується з звичайної наземного мотоцикла в квадрокоптер приблизно за 60 секунд всього одним натисненням кнопки.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Пристрій обладнаний мотором 470BHP Maserati V8. В кожне колесо вбудовано реактивні турбіни, які змінюють своє положення, щоб підняти засіб пересування в повітря.

Прототип пристрою буде офіційно представлено на виставці електроніки Gitex в Дубаї в жовтні цього року.

Покупці можуть оформити попереднє замовлення на виставці, при цьому очікується, що ціна складе близько 560 876 доларів.

"Це перший у світі мотоцикл, який можна перетворити у квадрокоптер. Він працює на основі електричних двигунів, простий в управлінні, сертифікований для використання на дорогах", — заявляють творці мотоцикла.

Поки французи готують представити своє дітище на всесвітній виставці, польський інженер Томаш Патан зміг відірватися від землі на машині для картингу, який він переконструйовані для польотів.

Випробування літаючого карта пройшли в Тоскані.

За словами пілота, ніхто ще раніше не намагався підкорити небо за допомогою Jetson Speeder, названого на честь персонажів з мультиплікаційного серіалу "Джетсоны".

Кадри успішного випробування Томаш записав на камеру GoPro, яка дозволила йому без особливих зусиль розігнатися в повітрі і навіть повернутися на 180 градусів в середині польоту.

Нагадаємо, оздатели Jet Suit після того, як отримали патент на виробництво літаючого костюма.

Як повідомляв Знай.uа, японці винайшли робота-монаха, який вчить буддизму.

Також Знай.uа писав, перший комп'ютерний мозок приголомшив світ.