Компанія Xiaomi анонсувала нову версію геймерського смартфона Black Shark 2, яка отримала платформу Qualcomm Snapdragon 855 і чутливий до ступеня натискання OLED-екран. Судячи з усього, компанія Xiaomi не поспішає відмовлятися від виробництва ігрових смартфонів, як це було з ігровою компанія Razer. Девайс отримав кілька нових фішок, яких не було в попередніх апаратах лінійки.

Смартфон Black Shark 2 оснастили 6,39-дюймовим OLED-дисплей від Samsung з роздільною здатністю Full HD+, підтримкою HDR, кадровою частотою 240 Гц і вбудованим під поверхню матриці сканером відбитків пальців. Крім іншого Xiaomi попрацювала над оптимізацією характеристик дисплея під ігрові потреби, в результаті була поліпшена передача кольору, знижений ефект мерехтіння (flicker) при низькій яскравості і знижена затримка спрацьовування сенсорного шару до позначки 43,5 мс. І хоча це всього лише цифри, задоволення від ігор сильно зросте, так як компанія приділила картинці величезну увагу.

В якості апаратної платформи в Black Shark 2 використовується потужний восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з трекластерной системою, на якій саме потужне ядро Kryo 485 працює на частоті 2,84 ГГц, три “середніх” — на частоті 2,42 ГГц і залишилися молодші — на частотах 1,8 ГГц. Звичайно ж, не обійдеться і без нової системи охолодження, яка не дозволить апарату сильно нагріватися.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Що стосується цін, за апарат попросять від 480 до 650 доларів залежно від модифікації і країни.

Нагадаємо, що культова гра під назвою CS 1.6 заражена вірусами. Повідомляється, що хакери навчилися впроваджувати в різні ігрові сервера шкідливий код, за рахунок чого користувачі, які скачують дані сервера для входу, скачують і віруси на свої пристрої. І хоча грі вже більше 20 років, більшість геймерів воліють грати в цю версію, навіть після виходу нових ігор з такою ж тематикою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що головний сервіс Apple дав збій. Звичайно ж, мова йде про Siri, яка здатна керувати смартфоном за допомогою голосових команд. Це означає, що голосовий помічник від Apple раптово перестав працювати на всіх пристрої, включаючи iPhone і iPad.

Знай.uа писав, що дизайн Google Pixel 4 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат з'явиться на прилавках вже в листопаді 2019 року. Що стосується дизайну, девайс отримає величезний екран з двома отворами для камер. Точно так само зробила і компанія Samsung, яка представила флагманський Galaxy S10 у лютому 2019 року.