Ще в 2018 році Valve дала можливість PC-геймерам відійти від комп'ютера і пограти в улюблені ігри лежачи на дивані. За допомогою Steam Link геймери могли запускати ігри на PC і транслювати зображення на Android смартфон з Wi-Fi, але тільки в межах однієї мережі. Тепер це обмеження знято. Це означає, що кожен бажаючий зможе користуватися всіма перевагами комп'ютера, і не бути прив'язаний до обмеженої мережі.

Додаток оновилося і отримало підтримку Steam Link Anywhere, але тільки у вигляді бети. Тепер геймери можуть запускати і транслювати ігри з бібліотеки Steam на Android-пристрої хоч в лісі, якщо забезпечать стабільне інтернет-з'єднання для PC і смартфона. Чи буде така система працювати без проблем після офіційного виходу - покаже час. А зараз можна встановити додаток з Google Play і насолоджуватися улюбленими проектами від гейм-дизайнерів.

Однак, для користувачів iOS на смартфоні або планшеті така функція поки недоступна. Втім, у найближчі місяці це зміниться.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, що придбати ігрову PlayStation 4 від Sony можна в два рази дешевше. Повідомляється, що консоль знаходиться на ринку вже багато років, так що відсоток продажів падає. До виходу 5 версії ігрової консолі доведеться почекати трохи більше року, так що Sony вирішила знизити ціну вже на існуючу приставку. Повідомляється, що девайс можна придбати вже за 150-200 доларів, що дуже порадує геймерів зі всього світу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий ігровий смартфон Xiaomi Black Shark 2. Повідомляється, що корпорація поліпшила якість екрану, а також додала нову систему охолодження, щоб комфорт від гри помітно збільшився.Що стосується ціни, за пристрій доведеться заплатити від 480 до 650 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що бездротові клавіатури Fujitsu опинилися на гачку у хакерів. Повідомляється, що хакери змогли отримати доступ до даних користувачів за допомогою бездротової клавіатури, які користується бездротовою мережею для введення символів.