У розпорядженні ресурсу The Verge виявилася оригінальна плата раннього прототипу iPhone, фотографії якої вперше були опубліковані в мережі. Це дає уявлення про те, як компанія Apple створювала свій перший iPhone в 2006 і 2007 роках. Судячи з фото, смартфон не особливо схожий на фінальну версію девайса, яка з'явилася на прилавках.

Щоб досягти високого рівня таємності, Apple створила спеціальні плати для тестування інженерних прототипів майбутнього iPhone, які містили майже всі елементи смартфона, розпаяні на великій друкованій платі. Іноді вони поставлялися без екранів, тому самі розробники, за великим рахунком, навіть толком не уявляли, як буде виглядати пристрій, над яким вони працюють.

Втім, це допомагало уникнути витоків даних про смартфоні до презентації, як це буває. Втім, зараз про всіх смартфонах ми вже знаємо мало не за місяць до офіційної презентації. Інсайдери не сидять без діла, і постійно шукають перевірену інформацію.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що в перших платах використовувалися компоненти інших виробників, так що інженери розважалися як могли.

Нагадаємо, що придбати ігрову PlayStation 4 від Sony можна в два рази дешевше. Повідомляється, що консоль знаходиться на ринку вже багато років, так що відсоток продажів падає. До виходу 5 версії ігрової консолі доведеться почекати трохи більше року, так що Sony вирішила знизити ціну вже на існуючу приставку. Повідомляється, що девайс можна придбати вже за 150-200 доларів, що дуже порадує геймерів зі всього світу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий ігровий смартфон Xiaomi Black Shark 2. Повідомляється, що корпорація поліпшила якість екрану, а також додала нову систему охолодження, щоб комфорт від гри помітно збільшився.Що стосується ціни, за пристрій доведеться заплатити від 480 до 650 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що бездротові клавіатури Fujitsu опинилися на гачку у хакерів. Повідомляється, що хакери змогли отримати доступ до даних користувачів за допомогою бездротової клавіатури, які користується бездротовою мережею для введення символів.