Компанія Xiaomi представила нову модель свого робота-пилососа Roborock Sweep Т6. Він став потужнішим, тихіше і автономнее попереднього покоління. Втім, навіть перша модель відмінно справлялася зі своїм завданням.

Пилосос отримав процесор Allwinner R16, сигнальний процесор Texas Instruments і мікропроцесор виробництва STMicroelectronics. Зручна знімна щітка легко очищається від волосся і шерсті домашніх тварин без розбору самого пилососа. Це дозволить заощадити час на чистку самого пристрою.

Ще одна гордість Roborock Sweep Т6 — система лазерного картування Map Management 3.0, яка здатна дуже швидко побудувати точну карту приміщення. Завдяки новій системі інтелекту пилососа, прибирання стала на 20 відсотків ефективніше, і робот точно не пропустить очищення кутів.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому потужність залишилася колишньою — 2000 Па, а ось ємність акумулятора збільшили до 5200 маг. Цього вистачить на 2,5 години прибирання. Цього більш ніж достатньо, щоб прибрати навіть величезну квартиру. Його вартість — $417. Продажі повинні початися 4 квітня. Будемо сподіватися, що апарат добереться до України.

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X почали продавати за шаленою ціною. Повідомляється, що на китайської торгової майданчику Aliexpress смартфон продається за ціною в 4 тисячі доларів. Судячи з усього, це офіційний виробник, ось тільки вартість пристрою в два рази більше. Втім, таку ціну доведеться заплатити, щоб стати першим власником гнучкого смартфона від Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 порадує меломанів. Інсайдери повідомляють, що камерофон отримає роз'єм для навушників. Крім цього, девайс отримає потрійну камеру з крутим зумом, який не зменшує якість фото навіть після наближення.

Знай.uа писав, що в мережі показали перші прототипи iPhone, що з'явилися на прилавках. Всі основні компоненти смартфона припаюють до плати, щоб виключити можливість витоку інформації. Втім, за місяць до презентації ми дізнаємося практично всі подробиці про майбутню новинку.