Нещодавно в Geekbench “засвітився” смартфон Motorola One Vision, а зараз видання XDA-Developers опублікував його основні характеристики. Судячи по дизайну, компанія вирішила використовувати всі сучасні тренди на мобільному ринку.

Ми раніше припустили, що Motorola One Vision це кодова назва смартфона Motorola P40, але насправді, це два однакових пристрої для глобального та китайського ринків.

Апарат проходить під кодовою назвою “Robusta2”. Він стане першим смартфонів компанії з 10-нанометровим процесором Samsung Exynos 9610. Цей чіпсет встановлений в Galaxy A50. Motorola One Vision отримає 3/4 ГБ ОЗУ, 32/64/128 ГБ ПЗП і акумулятор на 3500 мАч з швидкою зарядкою. На жаль, він не отримає топових показників, але дизайн сподобається абсолютно всім. Є дірка в екрані для камери, а також вертикальна подвійна камера на задній панелі, яка отримала показник в 48-мп.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Про ціну поки говорити рано, як і про саму дату виходу. Очікується, що девайс покажуть не раніше осені 2019 року.

На жаль, про гнучкий смартфон від Motorola інформації ще менше. Раніше ми показували концепт та дизайн не схожий на вже існуючі моделі від Samsung і Huawei.

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X почали продавати за шаленою ціною. Повідомляється, що на китайської торгової майданчику Aliexpress смартфон продається за ціною в 4 тисячі доларів. Судячи з усього, це офіційний виробник, ось тільки вартість пристрою в два рази більше. Втім, таку ціну доведеться заплатити, щоб стати першим власником гнучкого смартфона від Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 порадує меломанів. Інсайдери повідомляють, що камерофон отримає роз'єм для навушників. Крім цього, девайс отримає потрійну камеру з крутим зумом, який не зменшує якість фото навіть після наближення.

Знай.uа писав, що в мережі показали перші прототипи iPhone, що з'явилися на прилавках. Всі основні компоненти смартфона припаюють до плати, щоб виключити можливість витоку інформації. Втім, за місяць до презентації ми дізнаємося практично всі подробиці про майбутню новинку.