Якщо вірити звіту популярного Американського видання The Wall Street Journal, південнокорейська компанія Samsung нещодавно провела внутрішнє розслідування своєї маркетингової компанії, яка проводиться в США, після чого був звільнений цілий ряд співробітників.

Повідомляється, що Марк Матьє, директор з маркетингу Samsung, який пропрацював у компанії майже чотири роки, раптово покинув компанію на минулого тижня.

Повідомляється, що внесок в компанію саме цього співробітника просто величезний. Приміром, Матьє витягнув компанію з важкої ситуації, яка з'явилася на тлі скандалів з Galaxy Note 7, які масово почали вибухати.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Крім цього, Матьє зміг підвести компанія до реклами в YouTube, що теж зіграло чималу роль у становленні Samsung практично лідером на ринку смартфонів.

Якщо вірити виданню The Wall Street Journal, Samsung розслідувала, чи порушив її маркетинговий персонал політику компанії щодо угод з діловими партнерами.

Матьє разом з Samsung минулого тижня заявили, що колишній виконавчий директор пішов у відставку, і збирається розвиватися далі. Однак поки що Samsung все ще не назвав його “наступника”. Будемо сподіватися, що компанія зуміє знайти гідного професіонала на таку нелегку роботу.

Нагадаємо, що компанія Huawei представить незвичайний смартфон Huawei Enjoy 9S. Про девайсі практично немає ніякої інформації. Відомо лише те, що його представлять вже 25 березня, разом з Huawei P30 і P30 Pro. Швидше за все, девайс не буде флагманським, але отримає непогану камеру. Втім, це буде відмінна можливість придбати камерофон за бюджетною ціною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що дизайн Huawei P30 і P30 Pro розсекретили за тиждень до анонсу. Повідомляється, що на задній панелі буде кілька камер, розташованих вертикально. Судячи з усього, компанія вирішила не зупинятися на досягнутому, і поліпшить якість фоно в нових флагманах, дебют яких заплановано на 25 березня.

Знай.uа писав, що компанія Samsung злили подробиці про майбутнє смартфоні A90. Повідомляється, що апарат позбавиться від вирізів і отворів в екрані. Замість цього апарат отримає висувну камеру, яка замінить як фронтальну, так і основну. Буде надійною така технологія - покаже час.