Одночасно з довгоочікуваним бюджетним смартфоном Redmi Note 7 компанія Xiaomi на презентації представила на українському ринку ще й саму доступну модель лінійки Mi. Звичайно ж, мова про смартфон Xiaomi Mi Play, омніумі, що дебютував у Китаї в кінці минулого року. Втім, на території України він з'явиться тільки зараз, хоч і втратив свою актуальність.

В Україні Xiaomi Mi Play буде пропонуватися у версії з 4 ГБ оперативної і 64 ГБ флеш-пам'яті. Купити смартфон Xiaomi Mi Play у нас можна буде вже в наступному місяці за рекомендованою ціною 4699 грн. На вибір буде два кольори: класичний чорним і градієнтний синій. Однак, потужності девайса вистачить з головою, щоб запускати будь-які ігри, або дивитися відео у високій якості. Враховуючи, за яку ціну апарат буде продаватися, він виразно завоює свою аудиторію.

Смартфон Xiaomi Mi Play оснащений екраном діагоналлю 5,84 дюйма роздільною здатністю 2280х1080 пікселів з каплевидным вирізом і функцією захисту очей. Основний служить 12-нанометрова SoC MediaTek Helio P35 (восьмиядерний процесор ARM Cortex-A53 з частотою до 2,3 ГГц і GPU PowerVR GE8320 з частотою 680 МГц), яка по продуктивності приблизно відповідає 14-нм SoC Snapdragon 632. Заряду акумулятора вистачить на весь день, а його місткість - 3000 маг.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google вирішила позбавити користувачів Gmail від одного популярного сервісу. Звичайно ж, мова йде про сервіс Inbox, який раніше користувався величезною популярністю. Повідомляється, що цей сервіс дозволяв автоматизувати роботу величезної кількості сервісів, які не були пов'язані між собою. Втім, для звичайних користувачів це не така вже й велика втрата, в той час як корпорації будуть втрачати мільйонні збитки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову втрачає прибуток, і на цей раз на ринку Китая. Повідомляється, що китайці воліють купувати дешеві смартфони від китайських виробників, а не купувати дорогі смартфони від яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що Microsoft розпочала гонку за мобільний геймінг разом з Google. Повідомляється, що корпорація запустить стриминговый сервіс, який дозволить грати у всі ігри на смартфоні. Чи буде ця система працювати справно - покаже час.