Камера представленого сьогодні смартфона Huawei P30 Pro визнана експертами DxOMark кращою на ринку на поточний момент, вона очолила рейтинг. Пристрій отримало загальну оцінку на рівні 112 балів, випередивши на 3 бали камери пристроїв Huawei Mate 20 Pro, P20 Pro і Samsung Galaxy S10 Plus. Якщо ж оцінювати тільки фотографічні можливості, то новий флагман встановив нову планку на недосяжному рівні 119 балів. Втім, це було цілком очікувано, адже конкуренти ще не можуть похвалитися настільки крутими показниками.

Настільки вражаюча кількість балів присвоєно, в основному, завдяки високоякісному і збільшення ефекту боке. Варто відзначити, що компанія не збрехала щодо 10-кратного зума без втрати якості. Самі по собі фото виглядають дуже навіть якісними.

Крім того, камера забезпечує чудовий результат зйомки в умовах слабкої освітленості. Точно такими ж можливостями міг похвалитися і Google Pixel 3, який хоч і має одиночну камеру, але ИИ допомагає налаштовувати її так, щоб фотографії здавалися максимально якісними.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Нагадаємо, що Sony PlayStation 5 ще до виходу встигла засмутити фанатів. Повідомляється, що більше не вийде купити вже використані диски з іграми, щоб істотно заощадити. У новій консолі не буде дисководу, і єдиним виходом залишиться сама покупка ігри у Steam. Це означає, що компанія вирішила позбавити користувачів від можливості заощадити.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi Play з'явився в Україні. По суті, це бюджетний девайс, який порадує непоганий начинкою, але при цьому і приємною ціною. Сам апарат продається за ціною в 4699 гривень, що робить його кращим бюджетником на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що корпорація Google оновити браузер Chrome. Судячи з усього, браузер відмовиться від підтримки сервісу Flash, який за сучасними мірками помітно застарів. Замість цього будуть використовуватися більш сучасні сервіси, які вживають помітно менше ресурсів.