Компанія Google повідомила, що українські користувачі тепер зможуть здійснювати покупки онлайн через Google Pay. Це суттєво спростить процес покупки.

В Україні вже стали популярними мобільні платежі в магазинах за допомогою цього способу оплати, але можливість платити через Google Pay онлайн стала доступною тільки тепер. У співпраці з українськими партнерами і Wayforpay Portmone.com вже майже 6500 онлайн-магазинів підключили таку опцію. Серед них багато відомих імен і список партнерів буде поступово розширюватися.

Система допоможе істотно заощадити час. Тепер не потрібно кожен раз заповнювати форми для оформлення покупки.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім платіжних карт, Google Pay допоможе зберігати і використовувати карти лояльності та подарункові карти, при цьому особисті дані теоретично знаходяться в безпеці. Втім, враховуючи глобальної корпорації, компанія буде приділяти величезну увагу безпеці даних користувачів.

Нагадаємо, що Sony Xperia 2 незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, це буде бюджетна модель Xperia 1, ціна якого близько 1000 доларів. Втім, цей девайс отримає флагманські характеристики, а також крутий екран, з яким не зрівняється навіть дисплей iPhone XS Max. Що стосується ціни, за девайс попросять близько 750 доларів, що трохи дешевше попередника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Sony PlayStation 5 засмутила фанатів ще до виходу. Повідомляється, що тепер не буде можливості заощадити на покупці ігор. Девайс не матиме дисководу, так що вже використаний диск не вийде придбати. Це означає, що за всі новинки доведеться заплатити дуже багато.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила ноутбук Mi Notebook Air 12.5. Повідомляється, що апарат має непогані характеристики, а також рекордний вага, який становить близько 1.07 кг. приміром, MacBook від Apple набагато важче. Однак, це може позначитися на автономності пристрою, адже для зниження ваги довелося зменшити розмір акумулятора.