В операційній системі Windows 10 знайдена чергова вразливість, яка поставила під удар чергове оновлення під номером 18362, намічене на квітень – випуск довгоочікуваного патча на час відкладено. Проблема з безпекою була виявлена тиждень тому при аналізі інсайдерської складання 18362. Втім, Microsoft в своєму стилі, адже корпорація випускає оновлення з вже вбудованими багами, які не здатна виявити перед впровадженням.

Найбільшу проблему ця вразливість представляє для любителів відеоігор, оскільки квітневе оновлення повинно було забезпечити підтримку ігор від Xbox One. Microsoft не повідомила, коли буде доступний виправлення, але заявила, що працює над цим. Судячи з усього, причиною бага стало додавання деяких функцій, але їх потенційну загрозу виявити не вдалося.

Розробники повідомляють, що до тієї пори, поки дірка не буде усунена, оновлення не вийде. Компанія пообіцяла виправити цю помилку, як можна швидше, але користувачі вже не особливо вірять словам Microsoft. Швидше за все, після вирішення цієї проблеми, раптово виявлять нову.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9X з'явився в мережі. Відразу варто відзначити, що девайс з'явиться на борту з Android One, який вважається голою ОС, без будь-яких кастомізації від виробника смартфонів. Судячи по характеристиках, Xiaomi знову представить камерофон, так як начинка у нього хоч і не флагманська, але ось камера на рівні. Цілком можливо, що вона обійде за параметрами навіть хвалений iPhone XS Max, який на сьогоднішній день трохи застарів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nintendo Switch з'явиться у бюджетній версії. Це чудова новина для тих, хто не хотів витрачатися на консольні ігри. Кожен бажаючий зможе придбати бюджетну версію, правда, з деякими технічними обмеженнями.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумний комп'ютерний стіл для справжніх геймерів. Повідомляється, що стіл здатний самостійно підніматися і опускатися на необхідну висоту, а також запам'ятовувати 3 положення, на випадок, якщо їм користується не один геймер. За девайс доведеться заплатити аж 270 доларів.