Смартфон Samsung Galaxy S10 5G вже на початку квітня надійде в продаж в Південній Кореї, але досі не була відома його точна вартість.

Корейські ЗМІ з посиланням на джерело пишуть, що версія Samsung Galaxy S10 5G з 8 ГБ ОЗУ і 256 флеш-пам'яті обійдеться в 1220 доларів.

З подвоєним об'ємом накопичувача ціна складе 1360 доларів. Старт продажів очікується 5 квітня. У США смартфон з'явиться у продажу 26 квітня.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Galaxy S10 5G - перший смартфон Samsung для мереж 5G. На відміну від попереднього (Galaxy S10+) цей смартфон отримав екран ще більшого розміру — діагоналлю 6,7 дюйми. Це найбільший в історії лінійки Galaxy S екран. Також є основна камера з чотирма модулями на 12 Мп, 12 Мп, 16 Мп і датчиком глибини, фронтальна камера на 10 Мп і датчиком глибини, SoC Exynos 9820 або Snapdragon 855, акумулятор ємністю 4500 мА·ч з ультрашвидкою зарядкою потужністю 25 Вт.

Раніше повідомлялося, що приблизно через місяць почнуться продажі складного смартфона Galaxy Fold. Щоб переконати потенційних покупців у надійності і довговічності згибаємого дисплея, компанія Samsung показала процес тестування апаратів на спеціальному обладнанні. На такому стенді відбувається багаторазові цикли відкриття і закриття смартфона. Це допоможе зрозуміти, як довго смартфон зможе протриматися без пошкоджень. Правда, про точну швидкість зносу компанія точно не скаже.

Також ми писали, що Xiaomi Mi 9X з'явився в мережі. Відразу варто відзначити, що девайс з'явиться на борту з Android One, який вважається голою ОС, без будь-якої кастомізації від виробника смартфонів. Судячи по характеристиках, Xiaomi знову представить камерофон, так як начинка у нього хоч і не флагманська, але ось камера на рівні. Цілком можливо, що вона обійде за параметрами навіть хвалений iPhone XS Max, який на сьогоднішній день трохи застарів.

Нагадаємо, Samsung показала надійність гнучкого смартфона Galaxy Sold.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nintendo Switch з'явиться у бюджетній версії.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумний комп'ютерний стіл для справжніх геймерів.