Багатьох вражає винахідливість інженерів купертинскої компанії Apple останнім вибухом у світі техніки стали навушники - AirPods.

Тим не менше, виявилося, що з ними не все так просто. Фахівці майстерні iFixit не обійшли увагою друге покоління навушників. Чудо-гаджет розібрали і оцінили придатність до ремонту. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Для фанатів Apple є попередження. Обережно, спойлер: у порівнянні з першими AirPods практично нічого не змінилося, все на своїх місцях.

На жаль, нові AirPods практично неможливо відремонтувати. Якщо вам треба буде замінити один з компонентів — змиріться, навушники неможливо розібрати, не зламавши їх остаточно. У iFixit не поскупилися на прикметники, назвавши AirPods "сумно одноразовими" і пророкуючи "крихітним батареям швидкий вихід з ладу".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Правда, деякі покращення все ж знайшлися у футлярі для навушників: металева петля і водостійке покриття плати можуть зробити його довговічнішим і міцнішим. В результаті другі Apple AirPods, як і перші, отримали за ремонтопридатність 0 з 10 можливих балів. Нагадаємо, їх конкуренти — Samsung Galaxy Buds, навпаки, показали гідний результат — 6 балів з 10.

Варто нагадати, що тиждень тому компанія Apple представила друге покоління бездротових навушників AirPods, які зберегли оригінальний дизайн, але отримали нову апаратну начинку і функції. Однак, чи варте таке поліпшення таких грошей - про це розповіли перші користувачі.

Перші покупці почали отримувати замовлені навушники ще вчора, а сьогодні вони з'явилися в роздрібних магазинах. У Twitter вже почали публікувати відгуки перших користувачів нових Apple AirPods.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що разом зі смартфонами серії Huawei P30 виробник також представив нову модель бездротових навушників Huawei Freelace. При цьому новинка може використовуватися і за допомогою дротового з'єднання через порт USB-C. На подив, навушники можуть заряджатися і відтворювати музику одночасно, що робить їх унікальним апаратом.

Нагадаємо, Apple представить нові бездротові навушники Beats.

Як повідомляв Знай.uа головну фішку iPhone 11 злили в мережу: зарядка більше не потрібна.

Знай.uа писав, Apple випустить загадковий гаджет під брендом Beats.