Компанія Xiaomi на своїй платформі колективного фінансування повідомила про те, що 4 квітня починаються продажі відразу трьох новинок. Це бездротові навушники Mi Sports Bluetooth, чоловічі кросівки Mi Men’s Sports Shoes 2 і USB-кабель. Відзначимо, що компанія не раз продавала подібні комплекти за приємною ціною.

Про цих навушниках ми вже писали, адже їх представили разом зі смартфонами Redmi Note 7 і Redmi Note 7 Pro. Вони отримали Bluetooth 4.1 і акумулятор на 120 мАч, тому одного заряду повинно вистачити на 9 годин роботи. Крім цього, вони можуть працювати разом Google Assistant, що дозволяє управляти гаджетом з допомогою голосу.

Що стосується взуття, це чоловічі спортивні кросівки, легкі і зручні. Завдяки кількох шарів матеріалу взуття довго не зношується, а шов зберігається цілим. Кросівки можна прати в пральній машині. Втім, їх потрібно випробувати, так як китайський виробник.

За взуття доведеться заплатити близько 37 доларів, що дуже дешево для сучасної фірмового взуття.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Крім цього, компанія продає і кабель 2-в-1 довжиною в 30 сантиметрів. З одного боку — стандартний роз'єм USB, з іншого — роз'єми microUSB і USB-C. Ціна такого кабелю поки невідома. Втім, кабелів багато не буває, так що і цей аксесуар стане в нагоді.

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.