Новий Redmi Note 7 оснащений акумулятором ємністю 4000 маг і підтримку швидкої зарядки Quick Charge 4.

Хоч і цифри досить значні, зате по іншу сторону медалі знаходяться великий дисплей і продуктивна начинка. Для цього слід перевірити реальну автономність і швидкість заряду смартфона, щоб дізнатися, як швидко він буде заряджатися насправді, враховуючи різні ситуації.

Апарат побудований на Qualcomm Snapdragon 660 — чіпсеті не самому свіжому, однак його потужність все одно залишає хороше враження. Також Redmi Note 7 оснастили IPS-дисплеєм з діагоналлю 6,3 дюйма і батареєю ємністю 4000 маг. Це досить багато, навіть для такого смартфона.

Таким чином в Geekbench 4 смартфон набрав 5480 очок. Redmi Note 7 розрядився з 90% до 61% всього за 3 години. Бенчмарк оцінив результат, як середній. Це відмінний показник для смартфона, вартість якого не перевищує 300 доларів.

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Під час зарядки від комплектного ЗУ гаджет поповнює заряд з 0% до 100% за 2 години, що і потрібно було очікувати від цього смартфона. Це все швидко, враховуючи об'єм акумулятора, який оцінили вище середнього.

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.