Співробітник яблучної корпорації у соцмережі Twitter приніс вибачень всім, хто чекав на вихід бездротової зарядки AirPower. Але при цьому він висловив прихильність Apple до бездротового майбутньому. Ці слова дали надію шанувальникам Apple на те, що купертіновци можуть повернеться до цієї ідеї пізніше. Однак, зараз у компанії просто не вийшло зробити продукт, який задовольнив би вимоги корпорації. Звичайно ж, яблучна корпорація не буде випускати продукцію, яка не подобається самим творцям.

AirPower, анонсована в 2017 році, спочатку була дуже привабливим проектом. За задумом Apple, бездротова зарядка повинна була поповнювати запас енергії не одного пристрою, а відразу декількох: iPhone, і Watch, і AirPods. При цьому відсоток заряду кожного пристрою можна було б відслідковувати на смартфоні. Однак, навіть через 2 роки після анонсу, компанія не змогла вдало втілити цю задумку в життя.

Головною проблемою стало те, що AirPower в компанії хотіли зробити дуже тонкою і компактною. А це йшло врозріз з заявленої функціональністю. У результаті В компанії через півтора року вирішили зовсім закрити проект. В теорії, корпорація зможе повернутися до цієї розробці, коли технологія виробництва буде більш досконалою.

Популярні новини зараз
"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.